12 reaktion på “Blandad kompott

  • Tyvärr hinner vi inte ha programmering imorgon för vi åker skridskor 10.30 – 11.30. Krya på dig!

 1. Inger, kan du ge mig mer tid på att göra bingeluppgiterna klart? Jag har inte haft tid att göra klart allting så det skulle vara bra om du kunde öka dagarna.

 2. Åh, jag har verkligen saknat skolan! Just nu sitter jag hemma med halsfluss, gud vad jobbigt det är! Det jobbiga är att jag också missar NP, när jag kommer tillbaka kommer jag säkert sitta i lilla rummet, skriva NP och missa något viktigt. I alla fall, har ni hört att det sköts upp en raket upp till mars igår som heter Space X! Just nu håller jag på att titta live på den! Det är häftigt men ändå farligt. Grundaren av Space X säger att det är 50% chans att den kommer att sprängas och 50% inte. Jag hoppas inte. Hej då och ja vi ses så småningom.

  • Vi saknar dig också. Låter jobbigt med halsfluss, men nästa vecka är du nog tillbaka. Kan vi skicka hem läxan i Zick Zack med någon? Är det något annat du vill ha hem? Gå in och Bingla lite om du orkar och titta på filmerna på bloggen. Har du No-boken hemma så du kan läsa läxan i No så du inte missar så mycket?
   Krya på dig!

   • Jag har sagt till Majd hämta mina saker under veckan. Jag har No boken hemma som jag kan läsa, bingel funkar inte på min mobil och ska titta på filmerna som finns. Det är viktigt att hänga med! Idag känner jag mig mycket bättre än igår men har ändå lite ont i halsen. Jag ber till Gud att jag kommer imorgon!

    • Härligt att du känner dig bättre. Har Majd hämtat några läxor? Jag har inte hört något, men om du inte kommer imorgon, så ska jag försöka komma ihåg att påminna honom.

Kommentarer inaktiverade.